ZemCom d.o.o.

Zemcom.rs je jedinstvena internet prodavnica koja ima u cilju da omogući svojim potrošačima brzu, kvalitetnu i sigurnu kupovinu vodećih regionalnih i svetskih brendova po najpovoljnijim cenama. Sa preko 11.000 artikala u internet prodavnici, tu smo da vam ponudimo širok asortiman po pristupačnim cenama.

 

Uslovi korišćenja

Poštovani potrošači,

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja Zemcom internet sajta pre upotrebe i kasnije, kupovine. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da se pročitali i u potpunosti razumeli i prihvatili sve uslove korišćenja. Takođe, na ovim stranicama možete pronaći odgovore na eventualne nedoumice i pitanja koja biste mogli imati prilikom kupovine.

Sadržaj, proizvodi i specifikacije

Svi sadržaji, specifikacije, proizvodi i cene proizvoda koji su prikazani na našem sajtu, mogu se promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Uključivanje određenih proizvoda na sajt u određeno vreme ne garantuje da će isti proizvodi biti dostupni u bilo koje vreme. Tim Zemcom internet prodavnice se trudi da informacije koje su iskazane na sajtu budu potpune i tačne, ali uprkos našim naporima, iste mogu povremeno biti netačne, nepotpune ili zastarele, budući da nemamo potpunu kontrolu nad kompletnošču i tačnošću informacija (tj.proizvodi koji se nalaze na sajtu mogu biti nedostupni u nekom trenutku, mogu imati drugačije karakteristike od navedenih ili drugačiju cenu od one koja je navedena). Takođe, možemo izvršiti izmene u ceni i dostupnosti bez prethodne najave.

Ukoliko je u nekom trenutku određeni proizvod na akciji i, stoga, ima akcijsku cenu, njegove zalihe su ograničene, i nakon isteka akcije, njegova cena se vraća na redovnu cenu.

Odricanje od odgovornosti

Dostupnost uređaja prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može i poželjno je utvrditi ili pozivanjem broja telefona: 064/5007002